Museumtram Amsterdam

Blog – De meest geboekte personeelsuitjes in Amsterdam

Blog – De meest geboekte personeelsuitjes in Amsterdam

Geplaatst op

Het aanbod van onze personeelsuitjes in Amsterdam is groot, daarom helpen wij je graag op weg om het meest geschikte uitje voor jouw collega’s te vinden. Wij delen graag onze bestsellers met jou. Deze personeelsuitjes worden het meest geboekt in Amsterdam en zijn goed te spelen met grote groepen. De top 3 verschilt van stadsspellen tot dinerspellen. Hierdoor weten we zeker dat er ook iets voor jou tussen zit.Wij vertellen je hieronder graag meer over deze uitjes! 

  1. Amsterdamse Penoze

Tijdens het personeelsuitje Amsterdamse Penoze komen jullie terecht in de ouderwetse Amsterdamse onderwereld. Voel voor één middag de sensatie en spanning die een echte crimineel voelt als er drugs gesmokkeld gaan worden. Krijg jij je zenuwen onder controle tijdens dit spannende personeelsuitje Amsterdam? Wie wordt de nieuwe koning of koningin van de Amsterdamse onderwereld? Dit spannende bedrijfsuitje speelt zich af in de binnenstad van Amsterdam waar de Wallen, Baantjer en ‘Pistolen Paultje’ jullie herinneren aan de ouderwetse Penozejaren. Lukt het jullie om het transport te regelen, wordt de boel geript, verraden of is de politie jullie net te slim af? Maak het allemaal mee tijdens het teamuitje Amsterdamse Penoze.

  1. Ultimate Digital School Game

De Ultimate Digital School Game in Amsterdam is een interactieve game die de vaardigheden als samenwerking, elkaar leren kennen en assertiviteit spelenderwijs centraal zet. Deze game is speciaal ontwikkeld voor leerlingen van de middelbare school en MBO en/of HBO studenten. Laat ze ontdekken door middel van uitdagende opdrachten uit te voeren op hun smartphone! Het onderwijs veranderd, dat weten jullie als docent en organisatie als geen ander. Leerlingen zijn het liefst de hele dag bezig met hun telefoon. Als iets niet via de computer of smartphone kan, is een activiteit eigenlijk helemaal niet interessant. Wij hebben hierop ingespeeld met De Ultimate Digital School Game. Hoe fijn is het om eindelijk eens niet de leerlingen te wijzen op het gebruik van hun smartphone, tijdens deze game moet het zelfs!

  1. Hou van Holland dinerspel

Wij zorgen tijdens het Hou van Holland dinerspel in Amsterdam voor een flinke dosis gezelligheid en heerlijk eten terwijl jullie hilarische typisch Hollandse opdrachten moeten zien te voltooien. Hoeveel kennis heb je eigenlijk van ons koude kikkerlandje? In teams spelen jullie tegen elkaar voor de titel ‘Beste Hou van Holland’ team. De bekendste rondes komen voorbij tijdens dit heerlijke dinerspel in Amsterdam zoals het boodschappenspel, raad de BN’er, de letterregen en natuurlijk raadt een lied of niet. Zijn jullie toe aan een gezellig en ontspannen teamuitje waarbij hilariteit en gezelligheid voorop staat? Bij het Hou van Holland dinerspel zijn jullie aan het juiste adres. Deze avond zullen jullie het zonder Linda de Mol moeten doen, maar onze eigen fantastische entertainer zal een avond voor jullie verzorgen die jullie niet snel meer zullen vergeten.

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.   

Gerelateerde berichten

Dansscholen in Amsterdam waar dansen en cultuur samenkomen

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, staat bekend om zijn rijke cultuur en diversiteit. Een belangrijk onderdeel van deze cultuur is de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden