Museumtram Amsterdam

De mooiste routes door Nederland

De mooiste routes door Nederland

Geplaatst op

Het najaar staat weer voor de deur, de bladeren van de bomen veranderen in mooie kleuren en het najaars zonnetje schijnt. Je kan natuurlijk binnen blijven zitten en kijken naar het weer, maar naar buiten gaan en ultiem van het najaar genieten is toch veel leuker? Er zijn zoveel mooie routes door ons kleine landje dat je met jouw elektrische fiets heel veel kilometers kan maken in het najaar. Geniet van de natuur, neem eten en drinken mee voor een gezellige picknick onderweg en vergeet geen foto’s te maken van de mooie kleuren van het najaar. Weet je niet welke fietsroute je wilt doen? Geen zorgen! Wij hebben de mooiste fietsroutes van Nederland op een rijtje gezet voor jou.

 

In het noorden van het land

Woon je in het noorden van het land en heb je behoefte aan een lange fietstocht op een mooie zondagmiddag? Dan is de fietsroute Oranjewoud-Noordwolde zeker een aanrader. Deze route is maar liefst 58 kilometer lang. Dit klinkt als een hele lange route, maar met jouw elektrische fiets word je goed ondersteunt en kan je meer kilometers maken dan je denkt. Bij deze route fiets je door heel veel bossen heen. Extra genieten in het najaar dus, met al die herfstbladeren.

 

Fietsen door de polder

Een andere variërende fietsroute ligt in Zuid-Holland. De fietsroute is 49 kilometer lang en start in Gouda. Je fiets midden door de polder en komt onderweg historische vaarwegen en oud-Hollandse stadjes tegen. Bij het kleine dorpje Bergstoep ga je het water over met een pont en daarna vervolg je de fietsroute langs de Lek. Uiteindelijk vervolg je de weg tot je bij Schoonhoven weer het water over gaat met de pont. Inmiddels trek gekregen? Parkeer jouw elektrische fiets dan even en ga dan lekker lunchen in dit leuke plaatsje. Na deze stop kan je jouw weg weer vervolgen door de polder naar Gouda.

 

Eindeloos uitzicht tijdens deze route

Iedereen weet natuurlijk dat het landschap in het zuiden van limburg erg heuvelachtig is. Mocht je dus bijvoorbeeld een weekend weg gaan naar het zuiden van limburg, neem dan absoluut de elektrische fiets mee! Het is bijvoorbeeld mogelijk om de heuvellandroute te fietsen. Deze tocht is maar liefst 55 kilometer en brengt je niet alleen naar het zuidelijkste puntje van Nederland, maar ook langs de leuke dorpjes Vijlen, Gulpen en Bocholtz. Vergeet tijdens deze fietsroute niet een pauze te nemen en te genieten van de bekende Limburgse vlaai en een lekker kopje koffie.

Gerelateerde berichten

Lunchen in Noord

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden