Museumtram Amsterdam

Ga je voor de eerste keer een bootje huren in Amsterdam? Hier wat tips

Ga je voor de eerste keer een bootje huren in Amsterdam? Hier wat tips

Geplaatst op

Er is geen betere manier om Amsterdam te verkennen dan met een boot. Zo kun je met familie of vrienden een bootje huren Amsterdam bij Adam’s Boats en in je eigen tempo door Amsterdam varen en de stad zo verkennen. Een van de voordelen van Adam’s Boats is dat je tijdens het varen je vaartocht kunt verlengen. Daarnaast kun je op meerdere locaties instappen en is het reserveren eenvoudig online te doen.

Wil je tips over het huren van een bootje in het algemeen? Lees dan zeker even verder, vooral als het de eerste keer is dat je er een gaat huren.

Veiligheid staat voorop

Het is van belang dat je er alles aan doet om veilig te varen. Zorg ervoor dat je de boot huurt bij een respectabel bedrijf, controleer of de benodigde veiligheidsuitrusting aan boord is en werkt en check voor de zekerheid vooraf altijd even de weersverwachting. Het vaarreglement moet strikt worden nageleefd.

Kleding in lagen

Houd er rekening mee dat de weersomstandigheden onverwacht kunnen veranderen, dus draag kleding in lagen. Neem voor de zekerheid een extra set droge kleren mee zodat je voorbereid bent op alle weersveranderingen.

Bescherm jezelf tegen de zon

De felle stralen van de zon hebben een grotere impact op je huid wanneer ze gereflecteerd worden op het water. Vergeet dus zeker niet om zonnebrandcrème mee te nemen en om je in te smeren voordat je het bootje in stapt.

Zonsopkomst of -ondergang

Om optimaal te genieten van een boottocht, plan je hem zo vroeg of zo laat mogelijk op de dag in zodat je kunt genieten van de zonsopkomst- of ondergang. De zon geeft Amsterdam dan een mooie, warme gloed. Ideaal voor als je van plan bent om te fotograferen vanaf het bootje.

Gerelateerde berichten

Lunchen in Noord

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden