Museumtram Amsterdam

Hoe je collectie veilig voor inbrekers!

Hoe je collectie veilig voor inbrekers!

Geplaatst op

Het is voor veel verzamelaars van kunst erg belangrijk dat hun kunstcollectie veilig is. Er zijn tal van manieren om je kunst veilig te stellen. Natuurlijk hoeft het bij een collectie niet te gaan om eentje die miljoenen waard is. Een paar schilderijen zijn ook al zeer de moeite waard om een goede bescherming voor op poten te zetten bij je thuis of in het speciale pand (atelier, et cetera). Vandaag gaan we met je doornemen hoe slotenmaker amsterdam je kan helpen bij het veilig maken van je pand. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Inbraakpreventie

Veel mensen kennen de slotenmaker als de professional die je helpt je woning weer binnen te komen nadat je er op zaterdagnacht achter gekomen bent dat de sleutel aan de binnenkant van de deur is blijven zitten. Je kunt dan niet je woning in. Natuurlijk zijn er vaak ook nog andere oplossingen, zoals de deur forceren, een raam intikken of door het zolderraam naar binnen klimmen. Natuurlijk is dat allemaal niet veilig, zeker niet op zaterdagnacht net uit de kroeg. Dus dan bel je de slotenmaker. Maar dit laatste gaat het vandaag niet om, maar wel over de mogelijkheid dat de slotenmaker voor jou een inbraakpreventieadvies kan opstellen. De slotenmaker kijkt dan of een pand veilig is qua sloten op ramen en deuren. Deze expert past problemen op dit gebied voor je aan zodat inbrekers niet bij je kunstcollectie kunnen. Het kan natuurlijk ook om andere zaken gaan, zoals audiovisuele apparatuur. 

Een slimme investering

Het lijkt een beetje een gedoe om een slotenmaker te laten komen voor een preventieadvies, maar het gaat je echt veel moeite en stress schelen. Een inbraak wil je namelijk niet meemaken. Naast een slotenmaker zijn er nog meer veiligheidsexperts die je kunnen helpen. Zo kun je alarmsystemen plus een meldkamer en daarbij ouderwetse honden aanschaffen om je eigendommen te beschermen. 

Het is belangrijk dat we het culturele kapitaal in Amsterdam zo goed mogelijk beschermen. Onze hoofdstad is schitterend, maar er is ook veel criminaliteit. Bel een slotenmaker en laat je woning / bedrijfspand goed beveiligen!

Gerelateerde berichten

Dansscholen in Amsterdam waar dansen en cultuur samenkomen

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, staat bekend om zijn rijke cultuur en diversiteit. Een belangrijk onderdeel van deze cultuur is de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden