Museumtram Amsterdam

Musea bezoeken met je creditcards

Musea bezoeken met je creditcards

Geplaatst op

In Amsterdam kun je heel wat musea tegenkomen maar de meest bekendste zijn het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Anne Frank Huis.  Je kunt in deze musea interessante en bijzondere collecties vinden over bijvoorbeeld de periode van de Tweede Wereldoorlog of het tragisch verhaal over het privé leven van Anne Frank.

Gratis toegang tot museum

Je kunt op verschillende manieren gratis een bezoek brengen aan musea.  Je kunt gratis naar binnen als je de leeftijdgrens bezit. Zo is bijvoorbeeld de Kunsthal gratis voor kinderen tot en met 17 jaar en het Natuurhistorisch museum is voor kinderen tot en met 4 jaar gratis. Je kunt ook gratis een kijkje nemen in musea als je houder bent van een voordeelkaart zoals de museumkaart of de rotterdampas. Bepaalde musea op bepaalde dagen gratis open voor het publiek. Deze actualiteit kun je heel vaak volgen op hun website. Bezoek eerst hun website om genoeg informatie te verkrijgen over de entreekosten of de gratis entrée.  Degenen die een invalide persoon begeleiden mogen ook gratis toegang verkrijgen. Met je voordeelkaart kun je ook online je gratis ticket halen.

Online betalen voor een bezoek aan het museum

Je kunt heel wat tijd besparen door online je ticket te boeken. Als je online met je creditcard betaald hebt, kun je er volgens de ticket uitprinten. Heb je het niet uitgeprint dan kun je het via je smartphone of tablet laten scannen bij de balie. Het is verstandig als je ervoor zorgt dat je mobiele telefoon of tablet voldoende is opgeladen. De ticket die je online hebt gekocht is alleen geldig op de dag en de tijd dat op het ticket staat vermeld. De dag en de tijd bepaal jij natuurlijk zelf. Je mag bij binnenkomst 30 minuten na je gereserveerde tijd nog naar binnengaan. Voor groepen van 15 personen of meer kun je online ook een groepsreservering maken. Online betalen met je creditcard kan met creditcards van verschillende maatschappijen zoals Visa, Mastercard, Paypal, Maestro en American Express. Heb je nog geen creditcard, dan kun je een creditcard aanvragen bij een van deze maatschappijen. Als je online je toegangskaart boekt heb je een aantal voordelen zoals:

  • Je vermijd het lang wachten in een rij
  • Je bepaalt zelf op welk moment je naar binnenkomt. Dag en tijd bepaal jezelf e nook hoelang je binnen blijft.
  • Je kunt je ticket printen maar het hoeft niet. De mogelijkheid bestaat ook dat het wordt gescand.
  • Je kunt op verschillende manieren online betalen
  • Als er problemen voordoen dan kun je met het klantenservice contact maken en zij bieden jouw een oplossing.

Gerelateerde berichten

Lunchen in Noord

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden